facebook pixel placeholder
Image of Haike sitting on the stairs

WIE IS HAIKE?

Ik ben een Vrouw geboren op 26 november 1980, getrouwd met Jim en samen hebben we 3 inspiratiebronnen: Felix (2011), Lewis (2013) en Oscar (2020).

Als economiste werd het al snel duidelijk dat ik nood had aan de warme, menselijke kant in mijn carrière, en algemeen in alle aspecten van mijn leven.

Na een erg leerrijke ervaringen als researcher aan de universiteit (1,5j) trainer-consultant binnen een Executive Search kantoor (2,5j) en interne consultant bij SD Worx International (2,5j), ben ik gestart aan mijn +10-jarige carrière bij Deloitte Consulting.

Image of Haike sitting on the stairs

Een geweldige werkgever waar ik mooie stappen heb kunnen zetten en waar ik mijn echte passie heb ontdekt : het laten groeien en bloeien van mensen. Ik heb hier gewerkt als executive coach voor leiderschap teams en leiders van alle niveaus.

+10 JAAR ERVARING ALS EXECUTIVE COACH

  • Coaching omtrent: verhogen van je impact, jouw vrouwelijkheid als sterkte gebruiken in een mannelijke omgeving, impactvol jouw verhaal vertellen, teams motiveren, etc.
  • (groep van) Mensen terug in hun kracht zetten én trouw blijven aan jezelf.
  • Leiderschap in jezelf vinden en dit uitdragen naar de mensen rond jou.
  • Inzicht geven in team & people dynamics en die inzetten voor het grotere geheel.
  • Het begeleiden van cultuurveranderingen.
  • Het creëren van een purposeful organisatie.
  • Algemene carrière en leadership coaching.

START VAN LIVEWIRE BY HAIKE

In 2020 heb ik beslist om me enkel en alleen toe te spitsen op datgene wat er écht toe doet, wat me ongelofelijk veel energie geeft en waarvan ik weet dat ik waarde kan toevoegen bij anderen.

Zo heb ik Livewire by Haike opgericht. Livewire staat voor een sterke connectie met jouw essentie, met jouw innerlijke kracht. Ik help vrouwen, mama's en leidinggevenden om volledig in hun kracht te staan door opnieuw verbinding met hun essentie te maken. Wat het betekent om in je kracht te staan, kan je lezen in het aanbod.

Ik combineer hiervoor mijn jaren ervaring als executive, leadership & life coach en gecertifieerd kindertolk met een holistische en geïntegreerde aanpak, waarbij meditaties, visualisaties, mindfulness en gepersonaliseerd proceswerk een belangrijke plek hebben. Alsook alle inzichten die ik heb opgedaan in mijn persoonlijke zoektocht naar antwoorden. Dit rond opvoeding, verbinding met je kinderen versterken, energetisch werk, hoogsensitiviteit, Gritt, familie opstellingen, waarden en normen, kindconclusies, enzoverder.

Ga naar 'coaching trajecten' voor mee gedetailleerde informatie over mijn aanbod. Lees zeker ook de getuigenissen over samenwerkingen met mij. Zie FAQ voor een overzicht van mogelijke tools en toepassingen.

Image of Kalmthoutse Heide made for Livewire By Haike