facebook pixel placeholder

Lead With Light

Background image for homepage
Mensen zien jou als die onafhankelijke, succesvolle vrouw die het allemaal voor elkaar heeft. Maar zo voelt het voor jou niet meer.

Je staat op een keerpunt en voelt aan dat er NU iets moet veranderen. Je wilt je verder ontplooien, want leven op pure doorzetting en vanuit een continue rush werkt niet meer.

Het lijkt wel alsof je gaandeweg een deel van jezelf kwijtgeraakt bent. Maar je kan je vinger er niet op leggen. Je weet wel dat het nu ànders moet.
Haike looking through a window

Je staat op een keerpunt

Eigenlijk heb je alles om gelukkig te zijn, maar toch ontbreekt er iets, maar wat?! Ondertussen blijf je doordoen, jezelf vergelijken met anderen, jezelf naar hogere niveau’s pushen. Niet flauw doen, gewoon volhouden en doorbijten, nog meer bij leren, nog meer je best doen en het zal niet snel goed genoeg zijn voor jou. Juist?

Je voelt je schuldig t.a.v. je werk, je team, je kids, je partner etc. Je doet zo goed mogelijk wat er allemaal van jou verwacht wordt, in àl je rollen. Maar toch heb je het gevoel dat je tekort schiet.

Ook al doe je zo je best! Je hebt al veel gelezen, cursussen gevolgd, raad gevraagd, misschien zelfs experten geraadpleegd. Je blijft ‘ergens’ tegen aan lopen, maar wat? Je kan het niet grijpen. Ja, je wilt dat de situatie verandert, want zo verder doen, maakt jou niet gelukkig. Je voelt ook dat er meer is en er meer in jou zit.

Background image for homepage

Ja, ik wil in mijn kracht staan

Je wilt dat de situatie verandert. Je wilt je volledig in je kracht voelen staan én je opnieuw volop vrouw voelen, een vrouw met een doel. Je verlangt naar:

  • - Meer grip op je leven
  • - Een purposevol leven
  • - Het laten stromen van jouw potentieel
  • - Je terug krachtig en blij voelen
  • - Helemaal jezelf te zijn in alle situaties

Zelf heb ik ook ervaren wat jij nu voelt. Mijn verhaal lees je hier. Alles wat ik leerde en nog steeds leer op mijn eigen reis, deel ik graag met jou en zit vervat in mijn programma ‘Lead with Light’.

“Je deed me in mezelf geloven en bleef me uitnodigen te doen wat ik nog nooit had gedaan, om te hebben wat ik nooit had: “Die durf” om helemaal mezelf te zijn. Met een hoekske af! Bevrijd van regels, van oude oordelen voel ik nu een enorme dankbaarheid en die werkt aanstekelijk! Ik voel de impact! Bedankt voor alles! “

N.N. | 41 jaar | Mama van 2, Zelfstandig Zaakvoerster

Lead with Light Begeleiding

Ik begeleid, inspireer en motiveer jou 1:1 op deze transformatieve en bevrijdende totaal ervaring waarbij contrasten elkaar versterken:

Kracht & Vrouwelijkheid

Leiderschap & Bewustwording

Positiviteit & Confrontatie

Vertrouwen & Uitdaging

Denken & Voelen

Samen herontdekken we jouw innerlijke kracht, doorbreken we oude en belemmerende patronen, en overwinnen we je onzekerheden, angsten en je innerlijke criticus.

Zodat jij voluit durft te leven, werken én leiden vanuit jouw vrouwelijke kracht.

Background image for homepage

Wat levert het je op

Op naar hoe leiderschap echt mag zijn. Op naar hoe jij écht mag Zijn. Helemaal jezelf vanuit jouw eigen vrouwelijke kracht. Een echte changemaker op àlle domeinen van jouw leven.

  • √ Je omarmt je vrouwelijke kracht;
  • √ Je cultiveert jouw natuurlijke en gebalanceerde leiderschapsstijl;
  • √ Je hebt vertrouwen in jezelf en het leven, wat het ook brengt;
  • √ Jouw potentieel stroomt voluit en ervaart meer daadkracht en vervulling;
  • √ Je maakt keuzes die er voor jou toedoen vanuit je hoofd én hart.

Wat krijg jij*

Livewire Sessies

Livewire Sessies In-depth Kick-off Monthly 2hr Session Celebration Moment Access to my network

Continuous Availability

Regular check-ins My daily availability Weekly Inspiration Weekly Connect

Continuous Stimulation

of all senses Learning platform Homework 2.0 Personal nudges

* personal options possible: Team session, 1-day Retreat, Short Term Intensive Intervention, etc.

Background image for homepage

Twijfel je?

Stel jezelf volgende vragen… ‘Wat gaat er gebeuren als je gewoon verder blijft doen zoals je bezig bent?’
‘Wil je dat er fundamenteel iets verandert?’
‘Wordt het niet stilaan tijd dat je écht voor jezelf kiest?’

Je bent hier. Op mijn website. Jij wil écht stappen zetten, zoveel is zeker. Ga er voor! Je hoeft dit niet alleen te doen…

Ben je een werkgever?

Diversity, equity & inclusion is ook voor jouw organisatie een belangrijk topic. Jullie DE&I quota’s groeien en jullie initiatieven zijn impactvol. Jullie hebben een sterk commitment om vrouwen verder laten groeien in hoge leiderschapsposities.
Ondanks de goeie intenties en sterke initiatieven, merk je struggles op bij vrouwen op leiderschapsposities in je organisatie. Je krijgt vragen over hoe ze hun leiderschapsrol kunnen verstevigen, op een manier dat écht bij hen past. Je krijgt vragen over hoe ze én kunnen groeien in hun carrière én een gezinsleven verder uitbouwen. Je merkt dat krachtige vrouwen uitvallen of vertrekken.

Image of trees

Meer uit het aanbod van Livewire

Guest speakingEventsRetreats