facebook pixel placeholder
Haike looking in the mirror

Mijn verhaal

Ik combineer hiervoor mijn jaren ervaring als executive, leadership & life coach en gecertifieerd kindertolk met een holistische en geïntegreerde aanpak, waarbij meditaties, visualisaties, mindfulness en gepersonaliseerd proceswerk een belangrijke plek hebben. Alsook alle inzichten die ik heb opgedaan in mijn persoonlijke zoektocht naar antwoorden. Dit rond opvoeding, verbinding met je kinderen versterken, energetisch werk, hoogsensitiviteit, Gritt, familie opstellingen, waarden en normen, kindconclusies, enzoverder.

Haike enjoying the sun

van boosheid naar connectie

Het begon allemaal met boosheid. Boosheid dat ik bij mijn zoon zag en niet kon thuisbrengen… Er was geen echte reden voor die boosheid, geen fysieke of mentale oorsprong, weinig tot geen antwoorden in boeken of bij experten… Ik voelde me radeloos, een slechte mama, ook al deed ik zo mijn best, maar ook vastbesloten om antwoorden te vinden. Die heb ik gevonden toen ik in contact kwam met kindertolken (spiegel experten).

Ik heb leren zien en horen wat mijn zoon mij eigenlijk wilde vertellen, en ik ben zo in contact kunnen komen met wie ik echt ben, wat mijn echte behoeften zijn en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me bevrijd en lichter, want dat grote gevoel van onzekerheid dat zich op veel domeinen doortrok, viel weg. Ik mag er helemaal zijn, nét zoals ik ben.

Haike writing in her journal

Dat gevoel van thuiskomen en bevrijding, is wat ik elke vrouw toewens. Hierdoor is Livewire by Haike ontstaan. Livewire staat voor een sterke connectie… Een sterke connectie welke jouw leven de nodige nieuwe impulsen geeft… Een sterke connectie met jouw essentie…

Om deze te vinden wil ik graag jouw livewire zijn… Ik wil samen met jou werken rond die aspecten van het leven die hun aandacht vragen… Ik wil je op die manier helpen om volledig in je kracht te staan door opnieuw verbinding met jezelf te vinden en zo volop jouw licht te laten schijnen…

Haike enjoying the sun

Wie is Haike

Ik ben een Vrouw geboren op 26 november 1980, getrouwd met Jim en samen hebben we 3 inspiratiebronnen: Felix (2011), Lewis (2013) en Oscar (2020).

Een geweldige werkgever waar ik mooie stappen heb kunnen zetten en waar ik mijn echte passie heb ontdekt : het laten groeien en bloeien van mensen. Ik heb hier gewerkt als executive coach voor leiderschap teams en leiders van alle niveaus.

+10 JAAR ERVARING ALS EXECUTIVE COACH Coaching omtrent: verhogen van je impact, jouw vrouwelijkheid als sterkte gebruiken in een mannelijke omgeving, impactvol jouw verhaal vertellen, teams motiveren, etc. (groep van) Mensen terug in hun kracht zetten én trouw blijven aan jezelf. Leiderschap in jezelf vinden en dit uitdragen naar de mensen rond jou. Inzicht geven in team & people dynamics en die inzetten voor het grotere geheel. Het begeleiden van cultuurveranderingen. Het creëren van een purposeful organisatie. Algemene carrière en leadership coaching.

Haike enjoying the sun

De start van Livewire

In 2020 heb ik beslist om me enkel en alleen toe te spitsen op datgene wat er écht toe doet, wat me ongelofelijk veel energie geeft en waarvan ik weet dat ik waarde kan toevoegen bij anderen.

Zo heb ik Livewire by Haike opgericht. Livewire staat voor een sterke connectie met jouw essentie, met jouw innerlijke kracht. Ik help vrouwen, mama’s en leidinggevenden om volledig in hun kracht te staan door opnieuw verbinding met hun essentie te maken. Wat het betekent om in je kracht te staan, kan je lezen in het aanbod.

Haike's hand reaching for the sky

Meer uit de wereld
van Livewire